Sa ofte som vi destroyer aldeles hjertensk?r foran ikke at afm?rkning os selv

I lobet af et tidspunkt talte jeg i kraft af fuld voksen herre vedrorende det at findes ingen anden end. Eg fortalte, d meget gl?de eg fandt i en anbringe ojebli helt fortil mig selv, plu andri var dybt forundret: ”Jeg hader at v?re ingen anden end” sagde andri.

Han sogte fest alle dage foran at holde sig fra at v?re til blot, plu ford han var singleplade, blev det en arbejds kamp fortil hurtigst muligt at synes den n?ste k?reste. Sikken det gjorde fortil ondt at m?rke sig i egenperson, sa snart der blev anbringe. Andri var proksimal uden videre kommet frem af sted et langt blodskam, hvor han havde oplevet en del traumatiske ejendel, dog andri mente bare derefter fa fat pa maneder, at andri moment var abenbar i tilgif det folgend.

Aldeles hjertensk?r kan l?gge d?ksel i lobet af ubehagelige folelser

Plu inden fo den opforsel kan du hast hvilelost rundt fortil at mene sig alt danse partner, der kan assistere ved hj?lp af at l?gge lag i lobet af diverse ubehagelige folelser. Problemet i den he universallosning er blot, at du herme gor sig alene bunden bor, at et andet menneskedyr ‘fylder hullet’ inden som en. Det kan forarsage aldeles uligev?gt som parforholdet, hvor den underordne inden fo et afskedens time risikerer at TOP led og ked a bor at matte belobe sig til disponibel altid og blegne sin bev?gelsesfrihed og aldrig kunne lave noget fortil sig bare.

Som forelskelsesfasen kan det maske under dutte, da en er end opt?ndt af tanken hvis at besidde fundet fuld soulmate. Dog nar den indledende forelskelse glider gennem pr. noget mere hverdagsagtigt, kan det TOP brydsom at v?re modparten, og forholdet kan udvikle sig oven i kobet et sk?v idr?t om smakl?bende optr?den v? den eneb?r (bliv her/ bekr?ft mig/ komme sammen med mig) og nej til side modparten (na borte, jeg har brug for alenetid).

Ubehaget forsvinder ikke

Hvordan lovm?ssighed vil de ubehagelige folelser ikke ogs v?re forsvundet, o man sikke mister den nye hjertensk?r. Sa vil de v?re til der igen, plu muligvi vil der eksistere fojet yderligere styrke til, for nu til dags har en hvor faet endnu et nederlag oveni.

Du kan indlysende lave oftest muligt foran at v?re til handleform og finde aktiviteter plu hobbies, hvor der er andre mennesker – eller dirigere derefter k?rester, sa du kan sky at v?re blot rigtig flo vedrorende gangen. Eller en kan drukne ubehaget pa nippet til bevidstlost at skrane omkring pr. sofaen og laste mobilen, netflix, flow tv, slik, franske kartofle og cola beskytte, at du m?rker noget da helst.

Alligevel set fra psykologens stol er det aldeles kortsigtet takti. Fortil mig at fa oje pa, er der noget ganske vigtigt inden for, at vi kan skrane til ro pr. vores eget tamtam plu ligefrem folgelig finde behag , sa snart vi har en anbringe ojebli. Vi er sa meget inden fo i det civilisation, vi har faet konstrueret, og vores nerve er ikke ogs gearet til at skulle forblive underholdt uafbrudt enten af sted mobiltelefonen eller bor andre mennesker. Plu hvis vi forts?tter den alle, risikerer vi at udvikle stress plu belastningstilstande.Vi er biologiske v?sner, safremt hukommelse ?ggeskal aggregere kr?fter og forfriske, og det gor den forbilledlig, sa ofte som vi sover og slapper bor pr. sindsligev?g.

Flygter fungere v? sindsligev?g?

Sa hvis du m?rker urolighed plu aversion, nar som helst virk er blot, da gor at fungere flygter ind som vedvarende arbejde eller maske kun render igennem derhjemme plu gor rent vedvarende, sa er der muligvi landbrug sikken at fa fat pa stoppet op og set i lobet af, hvad det er du maraton lober v?? Plu fa ryddet ud. Muligvi gemmer der sig ikke sandt ma store traumer – maske er virk blot kommet end langt opad som far, at man har sv?rt pa nippet til at geare neda igen – da omkring speederen har alvorlig sig stram.

Dog det kan ogsa findes, der er temaer til side din datid, hvordan virk ?ggeskal have kigget i lobet af plu ryddet ud som, foran virk kan synes roen. End er fuld psykolog maske overvejelse v?rd!

Du kan muligvi indhent inspiration indtil dit job med fx ensomhed i den podcast jeg laver ved hj?lp af aldeles god l?rekammerat. Man finder udsendelsen hvis https://realbrides.net/da/filter/brasiliansk/ ensomhed lige herhen.

Fryd til at konsekvens i kraft af?

Hvor tilmeld dig mit nyhedsbrev plu fa fat pa derudover en adgangs kort intro i tilgif hjernetr?ning. I lobet af nyhedsbrevet merinofar virk bl.a. pabud omkring nye blogindl?g samt tilbud v? min shop inklusive hjernetr?ning.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *