7 indikation pa att du ej ar ”dalig gallande relationer” – n befinner si polyamoros

Erhall ja ej misstag – mi alskar lov. Det har mi evigt gjort. Mig alskar att mota nya personer, att sammanbinda a till dem villi djupet sam att kamp odl spant mi kan darfor att gora saken dar individ sasom mig ar tillsammans tillsamman sall. Ino teorin befinner si mig en bra flickvan. Andock i praktiken kvavdes mi alltid det varenda dags att knyta mej till nagon.

Mi har hela tiden velat anknyta undertecknad mot saken dar person mi varenda ihop tillsamman – det ville sjalv faktiskt, uppriktigt – skada nagot tillsamman att producera det kandes aldrig ratt riktigt. Mig kande jag oroli, rastlos och insparra ino relationer. Mig kunde ick forsta att en valbehag proportion innebar att jag varenda mast att forkasta potentiella andra. Sam sjalv kunde icke sta ut med tanken villi att bedj grimas kompanjon att andra sig darfor att formedla mej nagot sjalv behovde saso de ej gav undertecknad.

Forr larde sjalv ja att det finns nago begrep forut saken dar format itu relationsstruktur som sjalv sokte: narvarand befinner si markli spar kungen att n likasa kan finnas till polyamoros – framfor an blott inte bra pa relationer.

Ni alskar love, skad kanner dej fas inom monogama relationer.

Ni avgudar upplevelsen utav att djup forbinda a at manniskor sam bliva kar. Andock nar det befinner si dags att knyta dej befinner si det anda nagot i dej sasom flippar ut. Ni vill satsa din epok sam lov ino saken dar arme personen, andock n avskyr tanken kungen att ej klara av knyta a sam investera inom andra persone at efterdyning av det ha. Att borja en kondition kanns evig obekvamt samt begransande, dessutom nar n ar grundlig in lov ino personen ni befinner si sammanlagt med.

N age stadse kant att du befinner sig kompetent att banka baver mer an nago person medan.

Du antar ej att det sakforhallande att n alskar en individ utesluter de a att idka samlag ett annan (eller flertal andra)! Du ar fullkomligt samt hallet ha tillsammans vem ni ann ar tillsammans nar n befinner sig tillsamman honom alternativt henne, samt dina relationer tillsamman andra forringar inte den skotsel samt uppmarksamhet du ger varje manniska som du bryr de om.

Tanken gallande att befinna bunden at enkom en indivi resten utav livet ger dig allvarsam fjarilar i magen.

Du inneha seriost ifragasatt – atskilliga ganger i ditt oljud – forsavitt n riktig kommer att existera kunnig att bloja de till bara en individ sta forgott. Det befinner sig icke odl att n inte vill uppfora op ett leva sallskap tillsamman nagon annan – det befinner si endas det att du inte vill att det forhallandet skal avskarma dej fran andra potentiellt karleksfulla, valbehag forhallanden sasom ni kan uppleva.

Ni antar att ni age ofta att inlara de utav flera annorlunda folk och n vill icke att en privat affar (oavsett hur valbehag det ar) ska avskarma de av att vara med om andra.

Ni saknar bade efter ett kompanjon som ar alldeles olika annu du, for att provocera dej, sam nago kompanjon saso befinner sig korrekt sasom n, darfor att fatta dej. N vill ha en saso ni kan knata mo forut otygla, kinky kuttra sju och nagon sasom du kan ga till for mjuk, innerlig mjukhet. Du vill ha e sasom befinner si galen och ohammad att utrona med la-date hetaste samt nagon sasom ar fast och saker att folja boplats at.

Din personlighet ar ofattbar varierad sam kranglig samt n sakna postumt relationer saso tillfredsstaller skilda delar utav den – men du kan omojligen rakna me dej att endas en sluta indivi skal veta donera dig alltsamman det darborta.

Ni ager en uppsjo itu skilda foremal att tillhandahalla potentiella partners.

Kungen dito takti som n inneha kopiost att segra villig skilda partners, sa ager n likasa nagon antal don att erbjuda. N kan besta ett godhjartad, tillgiven flamm sasom befinner si nagons mjuka omrade att landa kungen. Andock du kan ocksa finnas nagon vass samt eggande flamm som pressar sin medspelare att expandera samt vidga villi nya metod. Korrekt saso n ick vill bli alskad pa en singulart metod vill du icke heller bidraga lov kungen ett singulart metod.

Jalskande ar en kansla sasom vi allihopa inneha blivit konditionerade att beror modern i monogama forhallanden – men om du visste att din delagare framst sam forst var aktiv inom dig skulle n hederligt talat inte innehava nagot emot att han alternativ hon utforskade tryta andra alternativ. Ni vardesatter deras valgang over alltsammans ovrigt och du tror gallande din potential att prata sunda granser.

Plus, det kan riktig vara en befriels att kanna till att din partner far de don saso de ej kan fa av de e annanstans. Det tar bort pressen villi de att bete de onaturligt sam astadkomme att du alldeles enkelt kan blomm naturligt inom saken da relation du inneha.

Ni kan vidmakthall djupa personliga forbindelser tillsamman flertal personer meda.

Eventuellt ager n flertal mannisko sasom du betraktar sasom ”basta kompisa” – varje forhallande tar sig nago nagot avvikande skada identiska vikti mall. Du kanner inte ett dyft behov itu att mat sam kontrastera dessa relationer – n begriper att kar kan idka samlag greppa massa olika former. Sam ni vill vara med o sa flera annorlunda former av saken dar saso genomforbart.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *